- Uppdragsfotografering
Vill du ha minnesvärda bilder från barndopet eller bröllopet eller kanske en vacker tavla på väggen som pryder ditt hem ?Jag erbjuder en rad olika tjänster som anpassas efter Dina behov och önskemål. Hör gärna av dig med dina funderingar så skräddarsyr vi tillsammans ett paket som passar för just dig och kommer överens om ett pris som vi båda känner oss nöjda med. Eftersom jag bedriver hobbyverksamhet kan jag erbjuda tjänster till ett oslagsbart pris och du får samtliga lyckade bilder på CD-skiva för privat bruk.

- Barn och sällskapsdjur
Vill du ha ditt/dina barn förevigade på vackra porträtt i hemmiljö eller kanske vid er favoritplats ute i naturen ? Har du ett sällskapsdjur som du vill ha ett vackert porträtt på ? Jag har erfarenhet av de flesta djur - allt från hästar och hundar till ormar och spindlar.

- Home-Styling fotografering
Att låta en heminredare styla om hemmet innan försäljning är idag inget ovanligt, men många glömmer bort att även fotograferingen av hemmet efter stylingen också är ett säljande argument som kan höja efterfrågan och marknadsvärdet - därför erbjuder jag mina tjänster att fotografera ditt hem inför en kommande försäljning. Vi väljer gemensamt ut vilka bilder som skall användas i marknadsföringen och du får en CD-skiva med bilderna som du kan använda fritt vid försäljningen av fastigheten.

- Retuschering
Vid överenskommelse så kan jag erbjuda en viss retuschering av bilderna och viss efterbehandling i Photoshop kan komma att göras för att t.ex lätta upp skuggor och justera vitbalans i bilderna m.m.

- Bildförsäljning
Mitt bildarkiv är stort och består mestadels av naturbilder. På hemsidan visar jag ett litet urval av mina bilder - fråga gärna om det är något speciellt du söker. Du bestämmer formatet så fixar jag framkallningen. Jag erbjuder s.k "Fine Art Print" med signerade och numrerade bilder i ram i begränsade upplagor. Jag tillhandahåller även bildförsäljning för reklam och andra kommersiella ändamål.

- Webbgalleri
Låt släkt och vänner ta del av era vackraste minnen ! Vid t.ex brölloppsfotografering så lägger jag upp ett webbgalleri online med ett urval av era bilder som vi väljer ut gemensamt. Detta galleri kan utan extra kostnad lösenordsskyddas så att ingen utomstående kan se bilderna i galleriet. Denna tjänst ingår gratis vid debitering på minst 1000:-.


Företag faktureras via FrilansFinans. Försäljning till privatpersoner sker inom ramen för hobbyverksamhet enligt Skatteverkets uppställda regler.